AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

Klanten getuigen

Speciaalzaak met prima service en kennis van zaken!

Anoniem

*

Vriendelijk, betrouwbaar

Familie Vermeir

*

Klantgedreven en klantvriendelijk

Familie Borremans

*

Professioneel met kennis van zaken in de uitleg.

Anoniem

*

Voor een robotmaaier mooi en fijn moet je bij kempeneer zijn!

Familie Van Lunter

*

Blijf op de hoogte!

Volg ons op facebook of youtube kanaal!

Technisch verkoopsadviseur m/v gevraagd

Toegevoegd op 27-04-2019

Ben jij toe aan een volgende stap als:

Technisch verkoopadviseur tuinmachines en -gereedschappen

Hoe je functie eruit ziet?

Jij hebt door jouw werkervaring al een goede technische kennis opgedaan. Je bent toe aan een volgende stap en wilt jouw vaardigheden als verkoopadviseur verder ontwikkelen, maar zoekt tegelijkertijd een functie waarin je technisch nog steeds wordt uitgedaagd.

In jouw werk als technisch verkoopadviseur adviseer je zowel particulieren als professionele klanten.  Nieuwe klanten binnen halen geeft je voldoening, maar je vindt het nog belangrijker dat bestaande klanten bij jou terugkomen. Dit bereik je door het geven van een goed advies en een goede service. Je werkt met tuinmachines en gereedschappen van A-merken van zo’n 30 verschillende leveranciers. Stuk voor stuk producten die jij door je ervaring en aanvullende trainingen, die je van ons krijgt, door en door kent. Je zult jezelf ontwikkelen tot de specialist van alle machines uit ons assortiment, van de kleinste kettingzagen tot hakselaars en van de robotmaaiers tot de compact tractoren.  

Naast het verkoopadvies help jij jouw klanten ook wanneer de tuinmachines en –gereedschappen onderhoud of reparatie nodig hebben. Het vinden van de juiste onderdelen kan soms een stevige uitdaging zijn, maar daar draai jij je hand niet voor om. Bij de complexere reparaties en onderhoudsopdrachten help jij jouw klant door uit te leggen wat te uitkomst is van de technische analyse en adviseer jij wat te doen. Je verkoopt dus niet alleen complete machines, maar ook onderhoudspakketten en onderdelen. Voor jou is er geen grotere beloning dan terugkerende klanten die specifiek naar jou vragen.

Wat is je werkomgeving?

Je komt terecht in een jong team van 8 mensen, bestaande uit 3 verkopers en 5 mekaniekers. Als bedrijf hebben we ruim 65 jaar ervaring, waardoor wij een begrip in de streek zijn.  In begin 2016 zijn wij verhuisd naar een volledig nieuwe toonzaal. In de uitgebreide werkplaats worden reparaties en onderhoud door ons eigen team uitgevoerd. Binnen ons team krijg je de ruimte om je werk op jouw eigen manier te doen. Wij leren graag van elkaar, dus ook van jou.

Herken jij jezelf hier in?

  • Je bent een goede gesprekspartner voor je klanten, je kan door goed te luisteren en op basis van een doorgedreven productkennis adviseren
  • Je hebt een goede technische kennis van machines zoals bijvoorbeeld grasmaaiers, zitmaaiers, kettingzagen en bosmaaiers
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Frans
  • Je bent bereid om op zaterdag te werken

Wat krijg je hier voor terug?

  • Je werkt in een team met een goede sfeer, waarbij wij de klus vooral samen klaren
  • Je krijgt de ruimte om je verder te ontplooien met ondersteuning van je collega’s en leveranciers
  • Een full time job, waarbij je ‘s zomers 5 dagen (43 uur) en ’s-winters 4 dagen (33 uur) werkt, je verloning is gedurende het hele jaar op basis van een 38-urige werkweek
 

Solliciteren of meer weten?

Ben jij overtuigd dat dit jouw perfecte volgende stap is, solliciteer dan door CV en motivatie te mailen naar [email protected] . Nog vragen? Neem gerust contact op via +32 (0)2 569 42 54 en vraag naar Karen of Koen.