AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Betrouwbare merken
  • Eigen hersteldienst
  • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Turbo 1-4

Prijs op aanvraag incl. btw

De professionele machines van de Turbo 1-1w-2-4 reeks behoren tot het topsegment van de maaiers met opvangsysteem van Gianni Ferrari en garanderen TOPPRESTATIES IN ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Dit product is enkel beschikbaar in onze winkel te Dilbeek

Meer informatie

TURBO 1 - TURBO 1W

Compact en krachtig De Turbo 1 herkent u aan zijn bijzonder hoog rendement per uur op vlak of lichtglooiend terrein. Een krachtige dieselmotor met 3 cilinders en een grote ventilator zorgen ervoor dat u heel snel kunt rijden en toch het gazon smetteloos kunt maaien zelfs als het gras hoog staat of nat is. Een opvangbak van 1100 liter en een kiphoogte van 2,10 m maken de machine uiterst productief. De machine haalt een rijsnelheid van 18 km/u. Omdat de machine zo compact is, kunt u makkelijk werken op terrein met hindernissen en versmallingen. De Turbo is uitgerust met een transmissie op 4 aangedreven wielen en een HTC™-systeem (Hydrostatic Traction Control) voor een perfecte grip op de lastigste hellingen.
TURBO 2

TURBO 2

Optimaal rendement De Turbo 2 heeft dezelfde kenmerken als de Turbo, maar is uitgerust met een krachtigere 4-cilinder dieselmotor, een efficiëntere transmissie en een opvangbak van 1300 liter. Het rendement gaat er dus stevig op vooruit: een dicht begroeid en nat voetbalveld kan makkelijk in ongeveer een uur worden gemaaid met grasopvang en een maaibeeld dat het resultaat van een klepelmaaier benadert.
TURBO 4 FIFTY

TURBO 4 FIFTY

Optimale grip en vermogen Onklopbaar op hellingen. Dankzij het lage zwaartepunt van de Turbo 4 kunt u zelfs op steile hellingen en op plaatsen waar gelijkaardige machines niet kunnen komen, veilig werken. Met de automatische ontgrendeling van het HTC™-systeem kunt u de draaicirkel heel klein houden terwijl de machine makkelijk te bedienen is. Inhoud bak en snelheid zoals bij Turbo 2.
TURBO 4 CRUISER

TURBO 4 CRUISER

Comfort is standaard! De cabine is opgehangen aan antitrillingsblokken. Door elektrische of elektrohydraulische bedieningsinstrumenten te gebruiken is elke stijve mechanische verbinding tussen de bestuurderspost en de machine weggewerkt. Op die manier staat de cabine helemaal los van de rest van de machine. Er werden speciale panelen gebruikt voor bijkomende isolatie. Dankzij de airco is de ergonomische cabine van de Turbo Cruiser dus buitengewoon comfortabel in alle weersomstandigheden.


» Ophanging cabine aan 4 antitrillingsblokken om de bestuurderspost af te zonderen van de rest van de machine

» AMPER 2 meter hoog. Naar beneden wegbuigende voorruit voor werk onder lage takken

» Lichten, richtingaanwijzers, achteruitkijkspiegels en zwaailicht voor transport over de weg

» Groot raam voor breed zicht en maximale veiligheid

» Makkelijke toegang langs weerszijden. De deuren zijn makkelijk demonteerbaar

 

Afzuiging en opvang

Afzuiging en opvang

The machine features an integrated collection system: the suction turbine and the collection hose are housed inside the traction unit, with many advantages:
- no bulky external collection hoses, keeping the machine compact. The mower is easy to manoeuvre and can be used in tight spaces and thus increase productivity. With no outer hose obstructions the machine is free to work on both sides to further benefit productivity;
- compared to competitors with outer collection hoses, this machine is more stable and balanced, having a better-placed centre of gravity;
- collection is more effective because the cut grass has to travel a shorter distance, hence no friction losses. In this way no cutting waste is left on the lawn and this also prevents clogging the turbine and collecting duct.
Opvangbak

Opvangbak

De opvangbak bestaat uit een grote bak in polyethyleen met hoge weerstand, een grasfilterelement en een geluidsalarm dat afgaat als de bak vol is. De mobiele afvoerpijp verdeelt het gemaaide gras gelijkmatig in de bak en over heel het oppervlak. Het gras wordt gefilterd door een metalen rooster dat makkelijk demonteer is. Een bescherming beperkt het reinigingswerk tot een minimum. Als de bak wordt gekipt, gaat de deur automatisch open. Een robuust en efficiënt systeem heft de bak tot een hoogte van 2,20 cm (optie) zodat de gebruiker het gemaaide gras makkelijk en snel rechtstreeks in een vrachtwagen of aanhangwagen kan lossen. Dit systeem draagt eveneens grotendeels bij tot de vermindering van uw werktijd.
Motoren

Motoren

Gianni Ferrari heeft gekozen voor de modernste motoren die op de markt verkrijgbaar zijn: Kubota met 3 of 4 cilinders voor een grotere bedrijfszekerheid, een hoger vermogen en een lager geluidsniveau volgens de geldende regelgeving.
Transmissie Turbo 1 en Turbo 2

Transmissie Turbo 1 en Turbo 2

De Turbo 1 en Turbo 2 zijn uitgerust met een hydrostatische transmissie met zuigerpomp met regelbaar debiet op een hydraulische motor. Vooras met differentieelslot.
Transmissie Turbo 4

Transmissie Turbo 4

De dubbele hydrostatische transmissie bestaat uit een krachtige hydraulische zuigerpomp met regelbaar debiet die een motor op elke as bedient. Elke hydraulische motor is gemonteerd op een differentieel die twee reductoren in oliebad verbindt en de beweging op de wielen overbrengt. Dit geheel is bevestigd op een stalen frame met hoge weerstand. Deze transmissie werkt feilloos en is bijzonder krachtig zodat u vlot de lastigste hellingen kunt nemen. De vooras is uitgerust met een differentieelslot dat met een pedaal wordt bediend om de trekkracht van de machine indien nodig te verbeteren. De mobiele achteras onderscheidt zich van traditionele achterassen omdat er geen rechtstreekse stuurstang is zodat de stuurhoek kan worden vergroot. Met de automatische proportionele sturing van de vooras kan de stuurhoek worden vergroot. Dankzij dit gepatenteerde bijkomende systeem kan de draaicirkel van de machine tot amper 60 cm worden verkleind. Door het uiterst lage zwaartepunt van de machine, kunt u op heel steile hellingen werken.

Bestuurderspost

Bestuurderspost

Omdat met een professionele machine lange dagen moet worden gewerkt, werd bijzondere aandacht besteed aan de ergonomie van de bestuurdersstoel en de bedieningsinstrumenten om veilig en zo comfortabel mogelijk te kunnen rijden. De bedieningsinstrumenten voor de motor, de koppeling van de messen en de hydraulische functies (fronthef maaidek, hef- en kipsysteem opvangbak) zijn ondergebracht aan de linkerkant van de bestuurder en zijn allemaal makkelijk bereikbaar. De controlelampjes en de verschillende meters bevinden zich op de stuurkolom zodat ze altijd zichtbaar zijn. Het stuur is gemonteerd op een mobiele structuur die in de hoogte regelbaar is zodat elke bestuurder een comfortabele houding kan aannemen om te werken. Hierdoor heeft de bestuurder ook heel makkelijk toegang tot de bestuurderspost. Er is immers geen enkele hindernis tussen het stuur, de stoel en het steunvlak voor de voeten. De hydrostatische sturing wordt gevoed door een eigen hydraulische pomp en bedient de dubbelwerkende cilinder die de stuurassen verbindt. Het steunvlak voor de voeten rust op silentblocs. Het kan in verticale positie worden gezet tijdens een interventie aan het maaidek. De bestuurder kan de stoel aanpassen aan zijn gewicht en houding voor een beter comfort. Een versie met verwarmde stoel is verkrijgbaar op aanvraag.
Rolbeugel (ROPS)

Rolbeugel (ROPS)

Een frame en een veiligheidsgordel beschermen de bestuurder als de machine zou omvallen.

Dak voor rolbeugel (optie)

Dak voor rolbeugel (optie)

Beschermt de bestuurder tegen zon, regen, takken en gebladerte.