AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Betrouwbare merken
  • Eigen hersteldienst
  • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Viking ME235

€ 143,65 incl. btw

Met zijn compacte afmetingen, de smalle snijbreedte van 33 cm en een gewicht van amper 13 kg is hij bijzonder wendbaar en laat hij zich gemakkelijk om perken en struiken heen sturen. Dankzij zijn elektromotor van 1,2 kW maait hij zuiver en geluidsarm.

Specificaties

  • Oppervlakte: tot 300 m2
  • Merk: VIKING
  • Vermogen: 1200 W
  • Garantie: 2 jaar
  • Type: Elektrisch

-15%

€ 169,00

Dit product is enkel beschikbaar in onze winkel te Dilbeek

Meer informatie

Duwstang met hoogteverstelling

De goede instelling voor uw houding maakt het aangenaam maaien: in 2 standen verstelbaar met doorlopende motorstopbeugel en tegen verlies beveiligde moeren.

Kunststofbehuizing

De kunstofbehuizing van VIKING voor de grasmaaiers en verticuteermachines zijn gemaakt van een hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

Transporthandgreep

De geïntegreerde transporthandgreep maakt het transport en heffen van de grasmaaier veel makkelijker. Deze greep kan ook als bevestigingspunt worden gebruikt.

Centrale snijhoogteverstelling

Door de centrale snijhoogteverstelling op verschillende standen kan u heel makkelijk de maaihoogte aanpassen.

Ingebouwde trekontlasting van kabel

Comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.

Innovatieve grasopvangbox

Door de naar onder gerichte luchtopeningen en het gesloten deksel kan het gras en het stof niet naar boven ontsnappen. De machine wordt minder snel vuil. De geïntegreerde inhoudsindicatie geeft het juiste tijdstip voor het ledigen aan. Door het tweedelige design van de box kan deze eenvoudig geopend en geledigd worden.

Handige grasopvangbox

De grasopvangbox vult zich optimaal en laat zich makkelijk ledigen.

Ingebouwde inhoudsindicatie

Bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd. (Afbeelding gelijkaardig.)

Windvleugelmes

Het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd. (Afbeelding gelijkaardig)