AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

Klanten getuigen

Speciaalzaak met prima service en kennis van zaken!

Anoniem

*

Vriendelijk, betrouwbaar

Familie Vermeir

*

Klantgedreven en klantvriendelijk

Familie Borremans

*

Professioneel met kennis van zaken in de uitleg.

Anoniem

*

Voor een robotmaaier mooi en fijn moet je bij kempeneer zijn!

Familie Van Lunter

*

Blijf op de hoogte!

Volg ons op facebook of youtube kanaal!

Over ons

Kempeneer: Service & Kwaliteit voorop

In 1954 startte Jean Kempeneer een handel in gereedschap voor tuinbouwers. Als zoon van een tuinbouwer (in de streek rond Brussel werden ze boerkozen genoemd, zij voorzagen de stad elke ochtend van verse groenten), wist hij perfect wat hun noden waren. Op dat moment startte de mechanisatie van de tuinbouw met de eerste tweewielige trekkers (de motoculteurs): het begin van een bloeiende handel.

De evolutie rond de grootstad zorgde ervoor dat naast de tuinbouw ook villawijken ontstonden, waarop een grote vraag naar grasmaaiers volgde. Bovendien waren vanaf de jaren 60-70 ook professionele grasmaaiers en kleine trekkers erg gegeerd, omdat Brussel en de omliggende gemeenten hun groene karakter volop in de kijker begonnen te zetten. In die periode stapte Willy Kempeneer in de zaak.

Sinds 1 januari 2016 is er een nieuwe generatie aan zet: dochter Karen Kempeneer en Koen Lasuy stellen alles in het werk om de gekende service en kwaliteit te blijven nastreven, met aandacht voor alle ontwikkelingen en trends in de sector van de tuinmachines.

Grasmaaiers, zitmaaiers, motoculteurs, kettingzagen, tuinbouwtractoren en nog zoveel meer: Kempeneer biedt particulieren en professionelen een uitgebreid gamma, steeds met oog voor de wensen van de klant. Hebt u een specifieke vraag? Samen met een team van 3 mekaniekers, 2 verkopers en 2 robotmaaier-installateurs garanderen Karen en Koen u steeds een gepaste oplossing.