AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

 • Uit voorraad leverbaar
 • Betrouwbare merken
 • Eigen hersteldienst
 • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Automower 105

€ 899,00 incl. btw

Voor kleine vlakke gazons die alle betrouwbaarheid, gemak en prestaties van onze robotmaaiers wensen. De 105 met zijn uitstekende maairesultaten. Gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. Bovendien merken uw buren waarschijnlijk niet eens dat ze maaien.

Zie ook www.robotmaaierpro.be

Specificaties

 • Gewicht: 6,7 kg
 • Oppervlakte: tot 600 m2
 • Merk: Husqvarna
 • Accutype: Li-ion
 • Garantie: 2 jaar

 • Verwijder dit product uit mijn favorieten
 • Voeg dit product toe aan mijn favorieten
 • Meer informatie

  Een waardig lid van de succesvolle Automower® familie, wat betekent dat de maaier terug gaat naar het laadstation wanneer de accu moet worden opgeladen. Eenvoudig te begrijpen display met achtergrondverlichting en toetsenbord voor de persoonlijke instellingen en timerfunctie. Uitgerust met anti-diefstal alarm en PIN-code vergrendeling.

  Betrouwbaarheid U moet volledig op uw robotmaaier kunnen vertrouwen. Husqvarna heeft gedurende 20 jaar ontwikkeling het maaierconcept verfijnd om het hoogste niveau te bereiken qua betrouwbaarheid, kwaliteit en maairesultaten, met minimale assistentie.

  Uitstekend maairesultaat Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Husqvarna Automower® wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming.

  Laag geluidsniveau Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower® zeer rustig en discreet wanneer u het wilt.

  Uniek maaisysteem De Husqvarna Automower® maait het gras minimaal maar vaak, wat zorgt voor een mooi en gezond gazon. Uitgerust met vlijmscherpe maaimesjes gemaakt van sterk carbon staal gemonteerd op een robuust maaischijfsysteem. Dit zorgt voor een efficiente werking en een extreem laag energieverbruik.

  Automatisch laden  Wanneer de accu van Automower® leeg begint te raken, dan vindt hij zelf de weg terug naar het laadstation.

  Antidiefstal alarm  Het antidiefstal alarm zorgt een maximale beveiliging van uw maaier en gaat in werking wanneer u dit wilt.

  Laag energieverbruik Efficiënt energiebeheer betekent een laag energieverbruik, zodat de Automower® kan werken op een fractie van de kosten van de traditionele grasmaaiers.

  Til- en kantelsensoren Als de Automower® wordt opgetild van de grond, stopt hij direct automatisch met maaien. Daarnaast zijn de mesjes centraal geplaatst dus ver van de buitenste rand van de machine. Als de Automower® een obstakel tegenkomt dan stopt hij en gaat hij verder in een andere richting zonder schade te veroorzaken.

  PIN code beveiliging De Automower® is uitgevoerd met een effectief PIN code systeem, dit zorgt voor een nog betere bescherming van uw grasmaaier.

  Toetsenbord Door middel van het toetsenbord kan er voor elk gazon een apart profiel ingegeven worden.

  Weersbestendig De Automower® doet zijn werk op het gazon de klok rond en is ontworpen om zonder toezicht te functioneren, ongeacht de weersomstandigheden. De Automower® is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat zonder problemen het barre Scandinavische klimaat kan worden doorstaan.

  Begeleidingsdraad De begeleidingsdraad helpt de maaier de weg terug te vinden naar het laadstation.

  Geen emmissie Omdat hij elektrisch is aangedreven is er geen sprake van schadelijke uitstootgassen.

  Timer U beslist of de Automower® 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk doet.

  Hoogte eenvoudig verstelbaar De verstelbare maaihoogte kan eenvoudig van bovenaf ingesteld worden door middel van het draaien van een grote knop.

  Zelf installeren?
  Vergeet niet uw installatiekit te bestellen ! Verkrijgbaar in onze webshop.

  Laten installeren?
  Wij zullen met genoegen deze robot op uw gazon komen installeren.
  Bezoek ons in de toonzaal met een tekening van uw terrein.
  We bespreken de installatie en maken U een offerte hiervoor.

  Deskundig personeel zal met een kabeltrekmachine in één werkgang een geultje in het gazon snijden, de kabel plaatsen, de geul terug dichten. Deze hele operatie laat geen enkel spoor na en gebeurt geruisloos, want de machine is batterij aangedreven.

  We informeren U hoe de programmatie werkt en vanaf dan maait uw robot automatisch!

  Video  Gerelateerde producten