AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Betrouwbare merken
  • Eigen hersteldienst
  • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Turbograss

Prijs op aanvraag incl. btw

Turbograss frontmaaier

Dit product is enkel beschikbaar in onze winkel te Dilbeek

Meer informatie

Ontzettend wendbaar

De wendbaarheid is het meest opvallende kenmerk van deze machine met zijn draaicirkel nul (ZTR). De machine draait rond zijn as dankzij de compacte afmetingen en een nieuw systeem met een dubbele hydrostatische transmissie. De machine rijdt heel snel op terrein met bomen, bloemperken, hagen of in parken, over kleine grasperken en door smalle doorgangen. Omdat manuele afwerking niet meer nodig is, u geen tijd verliest aan manoeuvres, de machine snel rijdt en de opvangbak een grote inhoud heeft, kunt u zeker zijn van een hoge productiviteit en vermindert de werktijd aanzienlijk.
Maaiwerk

Maaiwerk

Het nieuwe gepatenteerde maaiwerk van 110 of 130 cm heeft een revolutionair design. Het maaibeeld benadert dat van een klepelmaaier. De opvangcapaciteit is enorm en het afvoerkanaal verstopt niet, ook al staat het gras hoog en is het nat.
Twee belangrijke gepatenteerde nieuwigheden!

Twee belangrijke gepatenteerde nieuwigheden!

Draairichting: Vergeleken met traditionele maaiers draaien de snij-elementen in tegengestelde richting. Dit geeft een verrassend hoge maaikwaliteit en zorgt voor een efficiënte grasafvoer en -opvang.

Opening dek met mobiele bescherming: De centrale opening vooraan het dek beantwoordt aan de veiligheidsnormen en komt boven de messen uit. Door dit hoogteverschil wordt het gras niet helemaal geplooid tijdens het snijden wat een verzorgd maaibeeld geeft zelfs al staat het gras hoog. Het dek is uitgerust met een mobiele bescherming die opent als er over hoog gras wordt gereden. Dit paneel beschermt tegen vreemde voorwerpen die in het maaidek terecht komen. Deze maaier doorstond met glans alle testen die door de geldende wetgeving zijn voorgeschreven.

Het maaiwerk bestaat uit twee schijven met scharnierende messen. Dit systeem biedt drie grote voordelen:
- Het is bijzonder robuust want het is bestand tegen zware schokken.
- De dubbele messen verhinderen dat gras en zand zich tegen de bovenkant van het dek verzamelen zodat het maaibeeld altijd perfect is en het gras feilloos wordt afgevoerd.
- Het gemaaid gras wordt in minuscule deeltjes versnipperd voor een betere afvoer en grotere opvangcapaciteit in de bak.

Met het zwevend frontaal opgehangen maaidek kunt u op moeilijk en onregelmatig terrein werken. Om de onderkant van het maaidek makkelijk te bereiken voor onderhoud, kunt u het maaidek met het hydraulisch hefsysteem verticaal zetten.

De Turbograss grasmaaier vangt niet alleen het gras op, maar verzamelt ook bladeren, papiertjes, kleine en grote plastic flessen met een rendement van 4.000 tot 8.000 m²/uur zonder in te boeten aan maaikwaliteit en opvangcapaciteit.

Afzuiging en opvang

Afzuiging en opvang

De ruim bemeten ventilator zorgt voor een krachtige afzuiging. De ventilator is uitgerust met 4 gebogen schoepen die makkelijk kunnen worden vervangen als ze gebroken of versleten zijn en een exclusief systeem tegen verstopping. De ventilator compacteert het verzamelde gras, de bladeren en het afval in de opvangbak tot 5 keer het oorspronkelijk volume.
Opvangbak

Opvangbak

De opvangbak bestaat uit een grote bak van polyethyleen met hoge dichtheid, een grasfilterelement en een geluidsalarm dat afgaat als de bak vol is. Het gras wordt gefilterd door een gegalvaniseerd metalen rooster dat makkelijk demonteerbaar is. Een bescherming beperkt het reinigingswerk tot een minimum. Als de bak wordt gekipt, gaat de deur automatisch open. Een robuust en efficiënt systeem heft de bak tot een hoogte van 180 cm (optie) zodat de gebruiker het gemaaide gras makkelijk en snel rechtstreeks in een vrachtwagen of aanhangwagen kan lossen. Dit systeem draagt eveneens grotendeels bij tot de vermindering van uw werktijd.
 
 
Kipbak
 
Als de maaier niet uitgerust is met een grasopvangbak kunt u er een open kipbak uit aluminium op plaatsen om zand, aarde of ander materiaal te transporteren.
Hydraulische aftakas

Hydraulische aftakas

De bedieningshendel van de aftakas werd vervangen door een nieuw elektrohydraulisch systeem dat door een comfortable knop wordt bediend. Dit zorgt voor een homogene krachtoverbrenging en verlengt de levensduur van de aandrijfriemen.
Achterwielen

Achterwielen