AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Betrouwbare merken
  • Eigen hersteldienst
  • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Husqvarna TC 138 97cm

€ 2 989,00 incl. btw

De nieuwe telg van de TC 1-reeks :

97 cm maaibreedte, CVT-aandrijving, opvangzak

Meer informatie

Robuuste wendbare zitmaaier met achteropvang en mulchfunctie.
 
De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door 2 voetpedalen die rechts geplaatst zijn, het voorste pedaal is voor voorwaarts rijden en het achterste pedaal is voor achterwaarts rijden. Dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen.
 
Alle bedieningselementen zitten makkelijk bereikbaar op het dashboard en aan de rechter- en linkerzijde van de bestuurders positie. Het maaidek laat zich eenvoudig zakken met de hendel aan linkerzijde van de bestuurderspositie tegelijkertijd kan hiermee de maaihoogte ingesteld worden. Op het dashboard kan met een knop de messen worden ingeschakeld evenals het starten en stoppen van de machine en het selecteren van het juiste motortoerental. Onder de motorkap bevind zich de brandstoftank die zich dankzij de grote vulopening makkelijk laat vullen. Het "Step Through" chassis, vlakke vloer tussen stuurconsole en zitting, zorgt voor een makkelijke op- en afstap van de machine.
 
Het maaidek heeft 2 messen die het gras probleemloos via de uitwerkoker in de vangbak werpt, het maaidek is gepoedercoat en aan de rand versterkt voor extra bescherming tegen obstakels. De messen zijn diagonaal geplaatst zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen draaien, hierdoor is dit maaidek minder gevoelig voor het raken van obstakels. De vangbak laat zich eenvoudig legen vanaf de zitting door een hendel op de vangbak over te halen. Deze opvangmachine kan door de standaard bijgeleverde mulchplug te plaatsen in de uitwerkoker ook mulchen, mulchen houdt in dat het gemaaide gras verhakseld wordt zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen.
 
 

Specificaties:
-Brandstof benzine euro 95
-Vangbak 220L
-Accu onderhoudsvrij 12V / 14Ah
-Drukgesmeerde motor met oliefilter
-Startmotor
-Mes inschakeling elektromagnetisch met knop
-2 messen onafhankelijk
-Banden voor: 15x6-6
-Banden achter: 18x9.5-8
-Zware gietijzeren vooras
-Mulchplug standaard
-Vangbak volmelder
-Verstelbare zitting
-Verlichting

 

Motor fabrikant Briggs
Naam motor Husqvarna series
Cilinderinhoud 8,6 kW nominaal
Brandstofcapaciteit 5,7 Ltr.
Wielaandrijving Traploos CVT
Snelheid, min-max 0 - 7,3 km/h
Maaibreedte 97 Cm
Maaihoogte, min-max 38 - 102 mm
Maaihoogte Variabel

Video