AFREKENEN

Winkelwagen: € 0,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Betrouwbare merken
  • Eigen hersteldienst
  • 3de generatie

Uw bestelling

Geen producten

€ 0,00 Subtotaal
€ 0,00 21 % BTW
€ 0,00 Totaal inclusief BTW

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

Husqvarna TC 342T 107cm

€ 5 225,00 incl. btw

HUSQVARNA 3 -serie zitmaaier met opvang

Met twee cylinder Endurance motor 13,8 kW

Hydrostatisch, maaier 107 cm,

Bull-bar, opvang 320 liter

Met bio-clip bediend vanaf de zetel !(mulching)

Meer informatie

Robuuste wendbare 2 cilinder zitmaaier met achteropvang en mulchfunctie.
 
De hydrostatische transmissie laat zich bedienen door 2 voetpedalen die rechts geplaatst zijn, het voorste pedaal is voor voorwaarts rijden en het achterste pedaal is voor achterwaarts rijden. Dit maakt het zeer eenvoudig de machine vloeiend te laten versnellen, vertragen en te stoppen in beide rij-richtingen. Met het Cruise Control systeem kunt u het hydrostaat pedaal op de gewenste snelheid vast zetten zodat u de voet van het pedaal kunt halen, ideaal voor lange rechte stukken. Zeer kleine draaicirkel dankzij "U-Cut" stuursysteem waardoor de voorwielen een zeer grote uitslag kunnen maken, de ongemaaide cirkel is ongeveer 70 cm bij uiterste stuuruitslag. 
 
Alle bedieningselementen zitten makkelijk bereikbaar op het dashboard en aan de rechter- en linkerzijde van de bestuurders positie. Het maaidek laat zich eenvoudig zakken met de hendel aan linkerzijde van de bestuurderspositie tegelijkertijd kan hiermee de maaihoogte ingesteld worden Op het dashboard kan met een knop de messen worden ingeschakeld evenals het starten en stoppen van de machine en het selecteren van het juiste motortoerental.
Onder de motorkap bevind zich de extra grote brandstoftank die zich dankzij de grote vulopening makkelijk laat vullen, ook hoeft de motorkap niet geopend te worden tijdens het vullen, er zit een handig tankklepje in de motorkap waar de vulopening onder zit. Het "Step Through" chassis, vlakke vloer tussen stuurconsole en zitting, zorgt voor een makkelijke op- en afstap van de machine.
 
Het maaidek heeft 2 messen die het gras probleemloos via de uitwerkoker in de vangbak werpt, het maaidek is gepoedercoat en aan de rand versterkt voor extra bescherming tegen obstakels. De messen zijn diagonaal geplaatst zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen draaien, hierdoor is dit maaidek minder gevoelig voor het raken van obstakels. De vangbak laat zich eenvoudig legen elektrisch vanaf de zitting door op een knop te drukken, dus u hoeft geen zware vangbak handmatig te kantelen. Met BioClip hendel op deze machine kunt u eenvoudig kiezen tussen opvangen en mulchen zonder de zitting te hoeven verlaten, mulchen houdt in dat het gemaaide gras verhakseld wordt zodat het terugvalt tussen het gazon, hierdoor bemest u uw gazon terwijl u maait en u bespaard tijd en afval omdat u geen volle grasopvangbakken hoeft te legen.
 
Met een zeer stille, efficiënte, krachtige en ontzettend betrouwbare 2 cilinder Endurance motor, deze krachtpatser levert grootse prestaties zelfs meer dan u van 22pk zult verwachten. Met recht kunnen wij zeggen dat dit de meest betrouwbare benzine motor is die op dit moment op de markt is.
 

Specificaties:
-Brandstof benzine euro 95
-Vangbak 320L
-Accu onderhoudsvrij 12V / 14Ah
-Draaiurenteller
-Drukgesmeerde motor met oliefilter
-Startmotor
-Cruise Control
-Elektrisch legende vangbak
-Mes inschakeling elektromagnetisch met knop
-2 messen onafhankelijk
-Banden voor: 15x6-6
-Banden achter: 18x9.5-8
-Zware gietijzeren vooras
-U-Cut stuursysteem
-BioClip vanaf de zitting inschakelbaar
-Vangbak volmelder
-Verstelbare zitting
-Verlichting
-Standaard met grote bumper

 

Motor fabrikant Briggs&Stratton
Naam motor  OHV 2Cyl.
Cilinderinhoud  Cm³ / 22pk
Brandstofcapaciteit 13,3 Ltr.
Wielaandrijving Traploos hydrostatisch
Snelheid, min-max 0 - 7,3 km/h
Maaibreedte 107 Cm
Maaihoogte, min-max 38 - 102 mm
Maaihoogte Variabel

Video