Kempeneer
Kempeneer

1500

1500

  • Stihl KG 770

    569,00 incl. btw
    Krachtige veegmachine voor oppervlakken tot ca. 1500m². Het STIHL Multi-Clean PLUS veegsysteem ( 2 borsteldelen en borstelrol) neemt verschillende soorten vuil op. Door de zijdelings geplaatste borstels wordt er ook langs hoeken, muren en stoepranden geveegd. Het grote vuilreservoir van 50l is makkelijk te legen. Een 4-jarige waarborg is gegeven op de slijtvaste nylonborstels.
  • STIHL RMI 422 P

    1.369,00 incl. btw
    Compacte robotmaaier met krachtige accu
  • Robotmaaier IMOW 5

    1.999,00 incl. btw
    De volautomatische robotmaaier met modern design
  • Automower 315 Mark II

    2.099,00 incl. btw
    Bij het verzorgen van gazons tot 1500 m2 doet de Husqvarna Automower® 315 Mark II robotmaaier het werk voor u. Dankzij het compacte ontwerp met vier wielen kan hij hellingen met een helling van 40% aan en kan hij zichzelf door nauwe doorgangen leiden. Als de klus geklaard is, vindt de drievoudige zoekfunctie de snelste weg terug naar het laadstation. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, kan worden bediend via uw smartphone en is voorzien van een vorstbeveiliging en weertimer, die de snijtijden aan het seizoen aanpast.
  • Robotmaaier IMOW 5 EVO

    2.599,00 incl. btw
    De volautomatische robotmaaier met modern design
  • Automower 415X

    2.699,00 incl. btw
    Husqvarna Automower® 415X - een betrouwbaar en krachtig model in de X-line-serie, geschikt voor het middelgrote gazon. Hij maait gecompliceerde gazons tot 1500 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang. Als lid van onze premium X-line-reeks is hij uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent. Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen . Tevens uitgerust met FOTA (automatische firmware-updates via de ether).